Zing – en spreek – zeker en vrij

Verbeter je techniek

Op een natuurlijke manier zingen en tegelijkertijd beschikken over een stevige techniek waarop je kunt bouwen. Jouw eigen persoonlijkheid inzetten bij een overtuigende voordracht. Zuivere, volle tonen maken, zekerheid voelen over je eigen stem, de muziek of je presentatie laten spreken. Calliope zang helpt je om vrij en authentiek te zingen en te spreken. Zodat je jezelf en anderen met je zang of lezing echt aanraakt.

 

Verdiep je expressie

Leren zingen omvat het ontdekken van je lichaam, je houding, je adem en de ruimte die je in deze wereld inneemt. Maar ook het verkennen van de manier waarop jij met anderen - koor- of bandleden én publiek - communiceert. Het contact dat je met jezelf, de muziek en anderen maakt, is daarbij van wezenlijk belang.  Even belangrijk is jouw contact met je lichaam, het geluid van je stem, je lichaamshouding, je zelfverzekerdheid bij het houden van een lezing, presentatie of training, die mensen meeneemt, waar mensen graag naar luisteren.

 

Ik ondersteun zowel individuele zangers en sprekers als koren, in elke gewenste stijl.


Ineke: “Ik ben zó blij met mijn besluit om zangles bij Francine te nemen! Francine stelt mij direct op mijn gemak en haar natuurlijke wijze van uitleg en reageren maken dat ik mij vrij voel mij te laten zien en te horen. Haar deskundigheid en het brede arsenaal aan hulpmiddelen, methodes en technieken dat zij inzet maken dat ik weet dat ik het écht ga leren.”