Individuele zangles

Vergroot je muzikaliteit

Zangles is een verdiepend proces van verkennen en ontdekken, ongeacht je persoonlijke invalshoek. Gerichte aanwijzingen, ook vanuit haptonomische invalshoeken, helpen je bij het verbeteren van je lichaamsbewustzijn, je techniek, het vergroten van je muzikaliteit, het verdiepen van je presentatie en het verkennen van je muzikale mogelijkheden. Zodat je steeds vrijer kunt genieten van de rijkdom en veelzijdigheid van de muziek en jouw unieke stem leert inzetten. Wil je met overtuiging en zelfvertrouwen je spreekstem inzetten? Bewust en krachtig gebruik van adem, stem en lichaamshouding doen wonderen.

 

Verken jezelf

In een individuele les van 45 minuten richt ik mij exclusief op jou. Zo sluit mijn onderricht volledig aan op jouw persoonlijke behoeftes en ontwikkeling. We werken doelgericht en intensief aan lichaamsbeleving, techniek, muzikaliteit, repertoire en voordracht. De zangles is geschikt voor iedereen, van de beginner die het moeilijk vindt voor publiek te zingen, tot de gevorderde die zijn of haar stem wil bijhouden en wil schaven op detailniveau. Regelmatig bestaat de mogelijkheid samen te werken met een pianist of haptotherapeut.


Alissa: “Elke keer kijk ik uit naar de zangles van Francine! De lessen zijn technisch érg goed en ik zie en voel vooruitgang van mijn lichaamsgebruik tijdens het zingen. Het repertoire wordt door haar afgestemd op mijn individuele ontwikkeling en voorkeur. Met haar inlevingsvermogen, humor en doortastende observaties creëert Francine een fijne omgeving om steeds beter en vrijer te leren zingen.”